exit
search serach

Політика конфіденційності сайту MEDIKOM.UA

Цей документ описує ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ для сайту MEDIKOM.UA (ділі-Сайт) Приватного Підприємства «Клініка Медіком». У цьому документі роз'яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайт, та як може використовуватися і надаватися ця інформація.

Збір та використання персональних даних

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Відвідувачу Сайту може бути запропоновано ввести персональні дані з метою запису на прийом до лікаря на Сайті.

Після заповнення форми зворотного зв'язку вважається, що відвідувач надав згоду на обробку ПП «Клініка Медіком» своїх персональних та контактних даних. ПП «Клініка Медіком» може зберігати інформацію про з'єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті.

Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері комунікацій відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про підприємництво», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу».

Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3-х років.

На Сайті фіксується доменне ім'я або  IP-адреса комп'ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім'я файлу  і  URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на Сайт, кількість байт, переданих в ході сесії. 

При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами  їх пристроями.

За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту тощо. Жодна з цих дій не пов'язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.

Умови надання інформації

Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів. Якщо у вас є питання або сумніви з приводу цієї політики, Ви можете зв'язатися з нами за адресою електронної пошти info@medikom.ua

Автоматичний збір і використання інформації 

Автоматично збирається і зберігається наступна інформація:

  • доменне ім'я, IP-адреса, за допомогою якої відвідувач заходить на Сайт;
  • вид браузера та операційної системи;
  • дата і час відвідування Сайту;
  • переглянуті сторінки;
  • якщо відвідувач перейшов на Сайт по посиланню з іншого сайту – адреса цього Сайту.

 

Відомості про трафік, який проходить  через мережу, електронною поштою, і активність відвідувача в мережі Інтернет, на Сайті,  захищені відповідно до діючого законодавства України. 

Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Сайту на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу згідно з чинним законодавством України.

Усі права на зміст Сайту належать ТОВ «Фірма Медіком» і використовуються ПП «Клініка Медіком» за згодою від правовласника. Даний сайт в цілому і окремі його елементи охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права», іншими нормативними документами чинного законодавства України, міжнародними договорами тощо.

Відвідувачі Сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ПП «Клініка Медіком». Скопійована інформація повинна містити активне гіпер-посилання на Сайт. 

При роботі з сайтом відвідувачам не надається право на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендінгу або логотипів Сайту.

Якщо Ви відвідуєте даний Сайт, Ви автоматично погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами, то Ви повинні залишити цей сайт.

Зміна ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, враховує та згоден з тим, що дана ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може час від часу змінюватись. Зміни, які вносяться до ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, публікується на цій сторінці Сайту.

В окремих випадках ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних програм.

Прийнято! Ваш дзвінок опрацьовується.
Хочете, передзвонимо Вам?
Наприклад: 067 000 00 00
Передзвоніть
Наприклад: 067 000 00 00
Вільних операторів на лінії: 6
Замовлень дзвінків сьогодні: 100+
Прийнято! Ваш дзвінок опрацьовується.
Хочете, передзвонимо Вам?
Наприклад: 067 000 00 00
Вільних операторів на лінії: 6
Замовлень дзвінків сьогодні: 100+
Прийнято! Ваш дзвінок опрацьовується.
Хочете, передзвонимо Вам
в зручний час?
КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ
page-down